Iedereen vergeet dekbedden te wassen

dekbed

Ieder weekend hetzelfde schoonmaak ritueel, bedden afhalen, de was doen, de was drogen, de schone was opruimen en het bed weer opmaken. Voor bijna alle Nederlandse huishoudens is dit een wekelijks ritueel. Toch zijn er een aantal dingen die bijna ieder huishouden vergeet schoon te maken. En dat kan zorgen voor hele nare en vieze gevolgen. Daarom hebben wij van Dry Cleaning Ocean een lijst gemaakt van dingen die echt iedereen vergeet schoon te maken (behalve wij natuurlijk). Dus ben jij op zoek naar een wasservice in Den Haag die een wasservice aan huis biedt? Dan kunnen wij je helpen.

Iedereen vergeet dekbedden te wassen

Wanneer heb je voor het laatst jouw dekbed gewassen? Grote kans dat je dit niet meer weet. Want bijna niemand staat er bij stil, maar het dekbed is het stuk textiel waar je op jaarbasis het meeste gebruik van maakt. Dusdoende trekt er dan ook veel viezigheid aan stof maar ook aan transpiratie in. Hierdoor kunnen bacteriën en zelfs schimmels hun vrije weg gaan. Afhankelijk van het type dekbed kan je dit echter niet zomaar in de wasmachine doen. Niet alleen past dit nauwelijks, maar veel soorten dekbedden gaan stuk tijdens een normaal wasproces. Wollen dekbedden gaan vilten waardoor ze na een wasbeurt onbruikbaar zijn. Donzen dekbedden kunnen vervormen waardoor de fijne zachte textuur verdwijnt, en het dekbed zo goed als niet meer te gebruiken is. Daarom bieden wij verschillende speciale reinigingsmethodes, van chemisch reinigen tot stomen. Hierdoor weet je zeker dat jouw dekbedden weer 100% fris en zacht afgeleverd worden.

Tapijt en vloerkleden reinigen

Heb jij een tapijt of vloerkleed in huis liggen? Dan heb je deze waarschijnlijk wel eens gestofzuigd, maar nog nooit echt goed schoongemaakt. Logisch, want de apparatuur die hier voor nodig is, is best wel prijzig. Daarom bieden wij ook tapijtreiniging op maat. Je kan hierbij kiezen uit een wasservice aan huis of de huur van een speciaal reinigingsapparaat. Bij onze normale service komen wij persoonlijk het kleed ophalen, om vervolgens deze weer schoon terug te brengen. Wil je liever zelf jouw tapijt thuis schoonmaken, dan kan je via onze wasservice Den Haag ook een speciale Hagerty machine huren die gebruikt wordt om vloerkleden en tapijten te reinigen. Hij werkt ook nog eens heel goed op bijvoorbeeld banken.

WhatsApp