Professionele stomerij in Den Haag, met haal- en brengservice.

Eerste Meester textielreiniger van Nederland
25 Jaar ervaring
Gratis vanaf €40,-
Bestellen

Service & Kwaliteit De eerste stomerij in Den Haag met een professionele bezorgservice!

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de stomerij en kledingreparatie branche. Door onze ervaring en efficiëntie kunnen wij onze kwaliteit en service tegen een scherpe prijs aanbieden. Het maakt ons dan ook trots dat wij ons volledig op onze pijlers kunnen richten: “Service en Kwaliteit”.

Onze specialiteit is exclusieve en delicate kleding, waar veel zorg en aandacht nodig is. Uiteraard krijgt al uw kleding onze speciale aandacht. Wanneer extra zorg geboden is, reinigen wij zelfs met de hand.

Naast de reguliere kledingstoffen kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van trouwjurken, dekbedden, dekens, gordijnen, tapijten, leer en suède. Ook voor andere diensten als beddengoed (incl. kastklaar maken), overhemden service, schoenreparaties, kledingreparaties en onzichtbare stoppage bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden deskundig advies voor al uw vragen, want om Service en Kwaliteit staan wij bekend!

Aandacht voor de wensen van de klant

Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Per aangeboden artikel wordt door ons bekeken wat de grondstof is, of de stof is veredeld en wat de beste reinigingsmethode is. Wij kiezen altijd voor de meest veilige en optimale manier van reinigen. Wij reinigen met oplosmiddelen in milieuvriendelijke machines die voldoen aan alle wettelijke eisen.

Vanuit onze service gerichte dienstverlening bieden wij u nu ook een online service aan. Voor de consument van nu met weinig vrije tijd biedt de ophaal- en bezorgservice uitkomst!

In het bezit van volgende certificaten:

  • Textielwarenkennis
  • Algemene Procestechniek
  • Detacheren
  • Natreiniging
  • Klanttevredenheid
  • Machineveiligheid
  • Per (reinigingsmiddel voor het stomen van kleding)
  • Kwl (reinigingsmiddel voor het stomen van kleding)

Onze diensten Wat kunnen wij voor u doen?

Gordijnen & Vitrages

Als meester in textielreiniging, zijn ook uw gordijnen & vitrages bij ons in goede handen. Wij maken gebruik van de meest uitgebreide machines om het risico op kreuk en beschadiging te reduceren tot nul.

Lees meer

Dekbedden & Lakenpakketten

Na onze reiniging zijn uw lakens heerlijk fris, schoon, strak gestreken en gevouwen. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het reinigen van uw dekbedden.

Lees meer

Suède- Leer & Bont Reiniging

Het reinigen van leer, suède en bont vergt specialisme. Bij Dry Cleaning Ocean bent u op het juiste adres.

Lees meer

Kledingreparatie

We hebben het allemaal, kleding die niet meer perfect past of beschadigd is. Het is natuurlijk zonde om kleding weg te gooien. Dry Cleaning Ocean helpt u graag bij het repareren of het op maat stellen van uw kleding.

Lees meer

Tapijtreiniging & Verhuur Tapijtreinigingsmachine

Is uw vloerkleed toe aan een reiniging? Dry Cleaning Ocean werkt samen met bedrijven die over de nieuwste machines met de beste technieken beschikken om uw vloerkleed weer helemaal te laten herleven.

Lees meer

Designerkleding

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel en zorgvuldig reinigen van designerkleding met de nadruk op bescherming en behoud van de kwaliteit en het ontwerp.

Lees meer

Klantervaringen Vertrouwd door meer dan 12.000 klanten

Drycleaning Ocean is al meer dan 25 jaar een begrip in Benoordenhout. Bezoek ook ons winkel aan de Weissenbruchstraat 47 in Den Haag.

zeer vriendelijk en aardig en goede service.
Roya Elhawij
Roya Elhawij
11 November 2023
Very good service and a friendly team. Highly recommended!
A Taha
A Taha
11 November 2023
Great service and wonderful cleaning. My wedding dress is clean and whiter than when I bought it
נעם אוריון
נעם אוריון
10 November 2023
Uitstekende service. De moeilijkste vlekken kunnen verwijderd worden. Heel blij mee!
Philippe Le Clercq
Philippe Le Clercq
7 November 2023
“Stomerij Ocean is absoluut een aanrader! Met hun uitstekende service en aandacht voor detail, zorgen ze ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet. Of het nu gaat om delicate stoffen of hardnekkige vlekken, Stomerij Ocean levert consistent hoogwaardige resultaten. Vertrouw op hen voor een vlekkeloze kledingverzorging.”
Mateo Baña
Mateo Baña
4 November 2023
“Stomerij Ocean is de beste keuze voor wie op zoek is naar professionele kledingreiniging. Ze leveren altijd snel en met de grootste zorg. Dankzij hun deskundigheid kun je er zeker van zijn dat je kleding er piekfijn uitziet. Vertrouw op Stomerij Ocean voor een onberispelijke kledingverzorging.”
Tufra mut
Tufra mut
4 November 2023
Deze stomerij levert super goede kwaliteit als het gaat om de reiniging van designerkleding. Ze begrijpen de waarde van je kostbare stukken en zorgen ervoor dat ze in perfecte staat worden teruggegeven. Ik blijf zeker terug komen.
Boris Assa
Boris Assa
4 November 2023
Bij Ocean word je altijd begroet met vriendelijkheid, en ze leveren consequent verbluffende resultaten. Zeker de beste stomerij waar ik tot nu toe bent geweest!!
Basak Yilmaz
Basak Yilmaz
4 November 2023
"Stomerij Ocean is de topkeuze voor vlekkeloze kledingverzorging; hun service levert consequent uitstekende resultaten en laat je kleding er als nieuw uitzien."
Gökay Kayalı
Gökay Kayalı
4 November 2023
WhatsApp