Professionele stomerij in Den Haag, met haal- en brengservice.

Eerste Meester textielreiniger van Nederland
25 Jaar ervaring
Gratis vanaf €40,-
Bestellen

Service & Kwaliteit De eerste stomerij in Den Haag met een professionele bezorgservice!

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de stomerij en kledingreparatie branche. Door onze ervaring en efficiëntie kunnen wij onze kwaliteit en service tegen een scherpe prijs aanbieden. Het maakt ons dan ook trots dat wij ons volledig op onze pijlers kunnen richten: “Service en Kwaliteit”.

Onze specialiteit is exclusieve en delicate kleding, waar veel zorg en aandacht nodig is. Uiteraard krijgt al uw kleding onze speciale aandacht. Wanneer extra zorg geboden is, reinigen wij zelfs met de hand.

Naast de reguliere kledingstoffen kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van trouwjurken, dekbedden, dekens, gordijnen, tapijten, leer en suède. Ook voor andere diensten als beddengoed (incl. kastklaar maken), overhemden service, schoenreparaties, kledingreparaties en onzichtbare stoppage bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden deskundig advies voor al uw vragen, want om Service en Kwaliteit staan wij bekend!

Aandacht voor de wensen van de klant

Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Per aangeboden artikel wordt door ons bekeken wat de grondstof is, of de stof is veredeld en wat de beste reinigingsmethode is. Wij kiezen altijd voor de meest veilige en optimale manier van reinigen. Wij reinigen met oplosmiddelen in milieuvriendelijke machines die voldoen aan alle wettelijke eisen.

Vanuit onze service gerichte dienstverlening bieden wij u nu ook een online service aan. Voor de consument van nu met weinig vrije tijd biedt de ophaal- en bezorgservice uitkomst!

In het bezit van volgende certificaten:

  • Textielwarenkennis
  • Algemene Procestechniek
  • Detacheren
  • Natreiniging
  • Klanttevredenheid
  • Machineveiligheid
  • Per (reinigingsmiddel voor het stomen van kleding)
  • Kwl (reinigingsmiddel voor het stomen van kleding)

Onze diensten Wat kunnen wij voor u doen?

Gordijnen & Vitrages

Als meester in textielreiniging, zijn ook uw gordijnen & vitrages bij ons in goede handen. Wij maken gebruik van de meest uitgebreide machines om het risico op kreuk en beschadiging te reduceren tot nul.

Lees meer

Dekbedden & Lakenpakketten

Na onze reiniging zijn uw lakens heerlijk fris, schoon, strak gestreken en gevouwen. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het reinigen van uw dekbedden.

Lees meer

Suède- Leer & Bont Reiniging

Het reinigen van leer, suède en bont vergt specialisme. Bij Dry Cleaning Ocean bent u op het juiste adres.

Lees meer

Kledingreparatie

We hebben het allemaal, kleding die niet meer perfect past of beschadigd is. Het is natuurlijk zonde om kleding weg te gooien. Dry Cleaning Ocean helpt u graag bij het repareren of het op maat stellen van uw kleding.

Lees meer

Tapijtreiniging & Verhuur Tapijtreinigingsmachine

Is uw vloerkleed toe aan een reiniging? Dry Cleaning Ocean werkt samen met bedrijven die over de nieuwste machines met de beste technieken beschikken om uw vloerkleed weer helemaal te laten herleven.

Lees meer

Designerkleding

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel en zorgvuldig reinigen van designerkleding met de nadruk op bescherming en behoud van de kwaliteit en het ontwerp.

Lees meer

Klantervaringen Vertrouwd door meer dan 12.000 klanten

Drycleaning Ocean is al meer dan 25 jaar een begrip in Benoordenhout. Bezoek ook ons winkel aan de Weissenbruchstraat 47 in Den Haag.

These guys are fabulous, saved a very stained white jacket for me. Really looked after our rugs. Lovely people as well. Highly recommended.
Catherine Picton
Catherine Picton
21 Januari 2023
Always get great service from Ocean. Highly recommended
Ricky VillaTHFC
Ricky VillaTHFC
9 Januari 2023
Bedankt voor de snelle en professionele service, en natuurlijk de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Altijd goede ervaringen met dit bedrijf.
Fatma Kaya
Fatma Kaya
4 Januari 2023
I have used their services few times while on vacation there. Perfect services, excellent dry cleaning. The staff was friendly and helping. I would really recommend!
Cansu OZTAS ARSLAN
Cansu OZTAS ARSLAN
1 Januari 2023
Bonjour J’ai été très satisfait du service Accueil impeccable Staff très chaleureux Je recommande vivement
cihan oztas
cihan oztas
31 December 2022
The best spot in The Hague for taking care of my beautiful clothes! Quality, speed, reliability and The Price! It is all here! Personal thank to Eran for a very special approach to every client! Best wishes!
Ekaterina Vakatova
Ekaterina Vakatova
29 December 2022
Hele fijne zaak we werden snel geholpen en over de prijs viel te overleggen. Ik zou zeker terugkomen.
Chris van Blijswijk
Chris van Blijswijk
22 December 2022
Really good place. Clean and welcoming. The staff is nice, kind and make a lot of concessions to help you in your situation. And their work is 5 stars. I had to close the wholes of a jean and they did it very well. I will definitely go there for my next time in The Hague
Danny Leminok
Danny Leminok
20 December 2022
WhatsApp