Diensten

Gordijnen & Vitrages

Bij het reinigen van overgordijnen loopt u het risico van krimp en vervorming. Hierdoor is specialistenwerk vereist, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Dekbedden & Lakenpakketten

Alhoewel u niet dagelijks uw dekbedden schoon loopt te maken is het wel belangrijk dat u deze eens in de zoveel tijd laat reinigen voor uw eigen hygiëne.

Lees verder

Suede, Bont & Leer reinigen

Het reinigen van leer is namelijk vrij lastig, zo kan het wassen met water leiden tot verkleuring, uitdroging en barsten. Dit is natuurlijk niet gewenst en zonde van uw leren producten.

Lees verder

Kledingreparatie

We hebben het allemaal, kleding die niet meer perfect past of beschadigd is. Het is natuurlijk zonde om kleding weg te gooien.Dry Cleaning Ocean helpt u graag bij het repareren of het op maat stellen van uw kleding, aarzel niet en kom langs!

Lees verder

Schoenreparatie

Heeft u last van knellende schoenen of zijn uw favoriete schoenen beschadigd? Alle soorten schoenen, van sneakers tot pumps, kunnen door een schoenmaker worden gerepareerd. Wij werken samen met een van de beste schoenmakers van de regio.

Lees verder

Tapijtreiniging & verhuur tapijtreiningingsmachine

Is uw vloerkleed toe aan een reiniging? Dry Cleaning Ocean werkt samen met bedrijven die over de nieuwste machines met de beste technieken beschikken om uw vloerkleed weer helemaal te laten herleven.

Lees verder