Gordijnen & Vitrages

Dry Cleaning Ocean, voor frisse en schone gordijnen.

Bestellen

Gordijnen

Bij het reinigen van overgordijnen loopt u het risico van krimp en vervorming. Hierdoor is specialistenwerk vereist, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen beschikken wij over de professionele middelen om zelfs het meest kwetsbare textielmateriaal te behandelen, ook beschikken wij over de juiste expertise om gordijnen en vitrages onder handen te nemen. Wij spannen ons in om ervoor te zorgen dat u uw gordijnen zo goed als nieuw terug ontvangt. Na de reiniging worden uw gordijnen en vitrage uitgeperst/gestreken voor het beste resultaat.

Vitrages

Als meester in textielreiniging, zijn ook uw vitrages bij ons in goede handen. Wij maken gebruik van de meest uitgebreide machines om het risico op kreuk en beschadiging te reduceren tot nul. De vitrages worden met een grote trommel in de machine gereinigd en ontstaat hierdoor zo min mogelijk kreuk. Door optisch wit aan het waswater toe te voegen ontvangt u uw vitrages stalend terug. Door de geavanceerde werkwijze bieden wij de maximale efficiëntie en kunt u uw vitrages nog dezelfde dag ophalen.

Voor particulieren en ondernemingen is het mogelijk om regelmatige onderhoud te arrangeren. Wij nemen periodiek contact met u op en zorgen ervoor dat u geen enkel reinigingsmoment mist.

Wat wilt u laten reinigen?

Bankhoes 1p

3 dagen levertijd

15.00
Bankhoes 2p

3 dagen levertijd

25.00
Bankhoes 3p

3 dagen levertijd

45.00
Kussenhoes (klein)

3 dagen levertijd

5.00
Kussenhoes (groot)

3 dagen levertijd

8.50
Vloerkleed

prijs per m2 19 dagen levertijd

21.50

Klantervaringen Vertrouwd door meer dan 12.000 klanten

Drycleaning Ocean is al meer dan 25 jaar een begrip in Bezuidenhout. Bezoek ook ons winkel aan de Weissenbruchstraat 47 in Den Haag.

zeer vriendelijk en aardig en goede service.
Roya Elhawij
Roya Elhawij
11 November 2023
Very good service and a friendly team. Highly recommended!
A Taha
A Taha
11 November 2023
Great service and wonderful cleaning. My wedding dress is clean and whiter than when I bought it
נעם אוריון
נעם אוריון
10 November 2023
Uitstekende service. De moeilijkste vlekken kunnen verwijderd worden. Heel blij mee!
Philippe Le Clercq
Philippe Le Clercq
7 November 2023
“Stomerij Ocean is absoluut een aanrader! Met hun uitstekende service en aandacht voor detail, zorgen ze ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet. Of het nu gaat om delicate stoffen of hardnekkige vlekken, Stomerij Ocean levert consistent hoogwaardige resultaten. Vertrouw op hen voor een vlekkeloze kledingverzorging.”
Mateo Baña
Mateo Baña
4 November 2023
“Stomerij Ocean is de beste keuze voor wie op zoek is naar professionele kledingreiniging. Ze leveren altijd snel en met de grootste zorg. Dankzij hun deskundigheid kun je er zeker van zijn dat je kleding er piekfijn uitziet. Vertrouw op Stomerij Ocean voor een onberispelijke kledingverzorging.”
Tufra mut
Tufra mut
4 November 2023
Deze stomerij levert super goede kwaliteit als het gaat om de reiniging van designerkleding. Ze begrijpen de waarde van je kostbare stukken en zorgen ervoor dat ze in perfecte staat worden teruggegeven. Ik blijf zeker terug komen.
Boris Assa
Boris Assa
4 November 2023
Bij Ocean word je altijd begroet met vriendelijkheid, en ze leveren consequent verbluffende resultaten. Zeker de beste stomerij waar ik tot nu toe bent geweest!!
Basak Yilmaz
Basak Yilmaz
4 November 2023
"Stomerij Ocean is de topkeuze voor vlekkeloze kledingverzorging; hun service levert consequent uitstekende resultaten en laat je kleding er als nieuw uitzien."
Gökay Kayalı
Gökay Kayalı
4 November 2023
WhatsApp