Designerkleding laten reinigen

Plan online uw ophaal- en bezorgmoment wanneer het u uitkomt.

Start met bestellen

Professionele Designerkleding Reiniging door Dry Cleaning Ocean

Jassen

Truien

T-shirts

Jacks

Jeans

Accessoires

Hoe gaan wij te werk?

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare oplossing voor het reinigen van je designerkleding, dan is Dry Cleaning Ocean een uitstekende keuze. Met jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën en technieken, biedt dit reinigingsbedrijf hoogwaardige reinigingsdiensten die zorgen voor een grondige reiniging van je kleding, terwijl ze hun oorspronkelijke vorm en kleur behouden. Of het nu gaat om delicate stoffen, ingewikkelde ontwerpen of hardnekkige vlekken, het team van experts van Dry Cleaning Ocean weet precies hoe ze jouw designerkleding weer als nieuw kunnen laten uitzien. Door te kiezen voor Dry Cleaning Ocean kun je er zeker van zijn dat jouw kostbare kledingstukken in goede handen zijn en weer stralend schoon bij je terugkomen.

Waarom Drycleaning Ocean

Kies voor onze stomerij en geniet van de hoogste kwaliteit en service op het gebied van textielreiniging. Wij garanderen dat uw kleding er als nieuw uitziet en dat u altijd tevreden zult zijn met onze service.

Eerste Meester textiel reninger in Nederland

Bij onze stomerij bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en expertise, als de eerste Meester Textielreiniger in Nederland.

25 jaar ervaring

Vertrouw op de 25 jaar ervaring van onze stomerij voor de beste resultaten en service in textielreiniging.

100% Garantie

Kies voor onze stomerij en geniet van onze 100% garantie op de beste service en kwaliteit. Wij streven altijd naar de hoogste tevredenheid van onze klanten.

Ophaal en bezorgservice

Bij onze stomerij bieden wij een handige ophaal- en bezorgservice aan waarbij u zelf de tijden kunt kiezen die het beste bij u passen. Wij halen uw kleding op en brengen deze schoon en fris terug bij u thuis.

Lid van Netex

Wij zijn trots om lid te zijn van Netex, de brancheorganisatie voor professionele textielreinigers. Als Netex-lid zijn wij gebonden aan hoge kwaliteitseisen en staan wij garant voor de beste service.

Beste beoorde stomerij van Den Haag

Onze klanttevredenheid staat voorop en wij zetten ons in om de beste service en kwaliteit te bieden. Wij zijn trots op onze klantbeoordelingen.</P

Wat wilt u laten reinigen?

Bodywarmer

25.00
Designer Trui

10.00
Designer Sjaal

14.00
Designer Zijde-Blouse

15.00
Designer Overhemd

10.00
Designer Jurk

20.00
Designer Pet/Hoed

15.00
Designer Winterjas

35.00
Designer Pantalon/Jeans

15.00
Designer T-shirt

7.00

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op! E-mail info@drycleaningocean.nl

1) Je plaatst een order via onze website of telefonisch
2) Onze chauffeur haalt de order op in het door jouw gekozen 1 uur tijdsvenster
3)Al uw kleding wordt bekeken op vlekken en wordt daarna professioneel gereinigd door onze medewerkers
4)Uw kleding wordt ingepakt en klaargemaakt voor de bezorging die plaatsvindt op het door u gekozen dag en tijdbestek
5)Geniet van uw schone kleding

Onze chauffeur zal een waszak meenemen naar u toe. U kunt uw kleding in deze zak doen. De chauffeur zal daarna een pakbon in de zak plaatsen, waardoor wij weten wie de eigenaar van de kleding is. Dit betekent dat u uw kleding in de waszak kunt stoppen en deze aan de chauffeur kunt overdragen. De chauffeur zal dan de zak met de kleding en de pakbon meenemen. Hierdoor kunnen wij zien wie de eigenaar van de kleding is.


Resultaten van onze stomerij

Laat onze stomerij uw kleding een nieuw leven inblazen met verbluffend schone en frisse resultaten!

Ophaal- en brengservice

Onze stomerij biedt een handige ophaal- en bezorgservice aan, waarbij we uw kleding ophalen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt en deze schoon en fris bij u thuis bezorgen. Met onze ophaal- en bezorgservice hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het heen en weer brengen van uw kleding en kunt u zich richten op andere zaken. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat uw kleding in goede handen is, dankzij onze jarenlange ervaring en professionele expertise in textielreiniging.

WhatsApp