Tapijtreiniging & verhuur tapijtreiningingsmachine

Geef je tapijt een diepe reiniging en frisse uitstraling!

Bekijk Tarieven

Tapijtreiniging

Is uw vloerkleed toe aan een reiniging? Dry Cleaning Ocean werkt samen met bedrijven die over de nieuwste machines met de beste technieken beschikken om uw vloerkleed weer helemaal te laten herleven. Wij halen uw vloerkleed gratis op, en leveren hem na afloop ook weer thuis af.Vervolgens inspecteren wij uw vloerkleed op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Er zijn namelijk verschillende soorten vloerkleden die elk een bepaalde reinigingswijze nodig hebben. Aan de hand van deze analyse passen wij de geschikte reinigingsmethode toe op uw vloerkleed. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw vloerkleed op de juiste manier wordt gereinigd.

Verhuur Tapijtreinigingsmachine

Wilt u uw vloerkleden liever zelf reinigen? Of wilt ook meteen uw banken reinigen? Bij Dry Cleaning Ocean kunt u een Hagerty tapijtreiniger huren om op deze manier zelf uw vloerkleden en/of banken te reinigen. De ‘Hagerty Spray-Ex’ tapijtreiniger wordt samen met water door deze machine op een effen aangebracht, waardoor het zorgt voor een krachtige doch zachte reiniging. De machine sproeit dit mengsel en zorgt er direct voor dat het weer wordt opgezogen. Hierdoor krijg je een perfect schoon resultaat zonder langdurige natte plekken. Dankzij de professionele reinigingsmethode is het tapijt weer beloopbaar binnen een paar uur. Ook is de Hagerty tapijtreiniger geheel anti-allergeen, en werkt het optimaal om bijvoorbeeld huisstofmijt tegen te gaan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Tarieven

Machine verhuur inclusief shampoo 30m2
€ 45.00
Machine verhuur inclusief shampoo 60m2
€ 55.00
Shampoo 30m2
€ 25.00
Shampoo 60m2
€ 35.00
Sos Vlekkenspray
€ 15.00
Machine extra dag
€ 10.00

Klantervaringen Vertrouwd door meer dan 12.000 klanten

Drycleaning Ocean is al meer dan 25 jaar een begrip in Bezuidenhout. Bezoek ook ons winkel aan de Weissenbruchstraat 47 in Den Haag.

zeer vriendelijk en aardig en goede service.
Roya Elhawij
Roya Elhawij
11 November 2023
Very good service and a friendly team. Highly recommended!
A Taha
A Taha
11 November 2023
Great service and wonderful cleaning. My wedding dress is clean and whiter than when I bought it
נעם אוריון
נעם אוריון
10 November 2023
Uitstekende service. De moeilijkste vlekken kunnen verwijderd worden. Heel blij mee!
Philippe Le Clercq
Philippe Le Clercq
7 November 2023
“Stomerij Ocean is absoluut een aanrader! Met hun uitstekende service en aandacht voor detail, zorgen ze ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet. Of het nu gaat om delicate stoffen of hardnekkige vlekken, Stomerij Ocean levert consistent hoogwaardige resultaten. Vertrouw op hen voor een vlekkeloze kledingverzorging.”
Mateo Baña
Mateo Baña
4 November 2023
“Stomerij Ocean is de beste keuze voor wie op zoek is naar professionele kledingreiniging. Ze leveren altijd snel en met de grootste zorg. Dankzij hun deskundigheid kun je er zeker van zijn dat je kleding er piekfijn uitziet. Vertrouw op Stomerij Ocean voor een onberispelijke kledingverzorging.”
Tufra mut
Tufra mut
4 November 2023
Deze stomerij levert super goede kwaliteit als het gaat om de reiniging van designerkleding. Ze begrijpen de waarde van je kostbare stukken en zorgen ervoor dat ze in perfecte staat worden teruggegeven. Ik blijf zeker terug komen.
Boris Assa
Boris Assa
4 November 2023
Bij Ocean word je altijd begroet met vriendelijkheid, en ze leveren consequent verbluffende resultaten. Zeker de beste stomerij waar ik tot nu toe bent geweest!!
Basak Yilmaz
Basak Yilmaz
4 November 2023
"Stomerij Ocean is de topkeuze voor vlekkeloze kledingverzorging; hun service levert consequent uitstekende resultaten en laat je kleding er als nieuw uitzien."
Gökay Kayalı
Gökay Kayalı
4 November 2023
WhatsApp