Dekbedden & Lakenpakketten

Bestellen

Dekbedden stomen

Alhoewel u niet dagelijks uw dekbedden schoon loopt te maken is het wel belangrijk dat u deze eens in de zoveel tijd laat reinigen voor uw eigen hygiëne. Ter voorkoming van schimmels, bacteriën en huisstofmijten, is het verstandig om uw dekbed en hoofdkussen minimaal tweemaal per jaar te laten reinigen. Op deze manier kunt u weer goed slapen met een fris en schoon dekbed.

Veel mensen wassen hun dekbed liever zelf. Het probleem is echter dat het dekbed niet altijd in uw eigen wasmachine en droger past. Daarbij gebeurd het vaak dat de dons in het dekbed kapot gaat in de machine, of dat de wol vervilt. Hierdoor is het verstandig om de reiniging van uw dekbed uit te besteden. Wij van Dry Cleaning Ocean reinigen uw dekbedden op een vakkundige manier met professionele middelen. Hierdoor krijgt u weer een schone en frisse dekbedden. Donzen dekbedden blijven in perfecte staat en krijgen zelfs hun veerkracht weer terug. Wollen dekbedden mogen nooit gewassen worden maar moeten gestoomd worden. Het wol krimpt en vervilt namelijk tijdens wasbeurten, waardoor het dekbed niet meer bruikbaar is.

Bed- en tafellakens

Bed- en tafellakens zijn lastig om zelf te wassen, want deze nemen veel ruimte in beslag en passen meestal niet in uw wasmachine en droger. Hierdoor raken de bed- en tafellakens vaak beschadigd, en dat is natuurlijk zonde. Dry Cleaning Ocean verlost u graag van dit lastige werk en biedt u uitstekende service en kwaliteit aan. Aarzel niet en informeer naar de mogelijkheden.

Mocht u vragen hebben over het reinigen van dekbedden, of wilt u gewoon graag wat persoonlijk advies hebben? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag verder.

Klantervaringen Vertrouwd door meer dan 12.000 klanten

Drycleaning Ocean is al meer dan 25 jaar een begrip in Bezuidenhout. Bezoek ook ons winkel aan de Weissenbruchstraat 47 in Den Haag.

zeer vriendelijk en aardig en goede service.
Roya Elhawij
Roya Elhawij
11 November 2023
Very good service and a friendly team. Highly recommended!
A Taha
A Taha
11 November 2023
Great service and wonderful cleaning. My wedding dress is clean and whiter than when I bought it
נעם אוריון
נעם אוריון
10 November 2023
Uitstekende service. De moeilijkste vlekken kunnen verwijderd worden. Heel blij mee!
Philippe Le Clercq
Philippe Le Clercq
7 November 2023
“Stomerij Ocean is absoluut een aanrader! Met hun uitstekende service en aandacht voor detail, zorgen ze ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet. Of het nu gaat om delicate stoffen of hardnekkige vlekken, Stomerij Ocean levert consistent hoogwaardige resultaten. Vertrouw op hen voor een vlekkeloze kledingverzorging.”
Mateo Baña
Mateo Baña
4 November 2023
“Stomerij Ocean is de beste keuze voor wie op zoek is naar professionele kledingreiniging. Ze leveren altijd snel en met de grootste zorg. Dankzij hun deskundigheid kun je er zeker van zijn dat je kleding er piekfijn uitziet. Vertrouw op Stomerij Ocean voor een onberispelijke kledingverzorging.”
Tufra mut
Tufra mut
4 November 2023
Deze stomerij levert super goede kwaliteit als het gaat om de reiniging van designerkleding. Ze begrijpen de waarde van je kostbare stukken en zorgen ervoor dat ze in perfecte staat worden teruggegeven. Ik blijf zeker terug komen.
Boris Assa
Boris Assa
4 November 2023
Bij Ocean word je altijd begroet met vriendelijkheid, en ze leveren consequent verbluffende resultaten. Zeker de beste stomerij waar ik tot nu toe bent geweest!!
Basak Yilmaz
Basak Yilmaz
4 November 2023
"Stomerij Ocean is de topkeuze voor vlekkeloze kledingverzorging; hun service levert consequent uitstekende resultaten en laat je kleding er als nieuw uitzien."
Gökay Kayalı
Gökay Kayalı
4 November 2023

Wat wilt u laten reinigen?

Deken 2persoons

2 dagen levertijd

20.00
Matrashoes 1persoons

2 dagen levertijd

27.50
Matrashoes 2persoons

2 dagen levertijd

37.50
Sprei

2 dagen levertijd

18.50
Slaapkussen (synthetisch)

2 dagen levertijd

11.50
Slaapkussen (dons)

4 dagen levertijd

15.50
Slaapzak

2 dagen levertijd

15.00
Dekbed 1persoons (dons)

3 dagen levertijd

22.50
Dekbed 2persoons (dons)

3 dagen levertijd

29.50
Dekbed 1persoons (synthetisch)

2 dagen levertijd

19.50
Dekbed 2persoons (synthetisch)

2 dagen levertijd

24.50
Dekbed 1persoons (wol)

2 dagen levertijd

22.50
Dekbed 2persoons (wol)

2 dagen levertijd

29.50
Deken 1persoons

2 dagen levertijd

15.00

Wij werken voor

Sluit u aan bij ons groeiende netwerk van succesvolle klanten die profiteren van onze betrouwbare dienstverlening en uitzonderlijke kwaliteit.

WhatsApp