Een tapijt of vloerkleed reinigen doe je bij Dry Cleaning Ocean

Waarschijnlijk ken je ons van Dry Cleaning Ocean van onze textielreiniging service voor alles van kleding tot gordijnen, maar wist je dat je ook bij ons terecht kan voor tapijt reiniging en vloerkleed reinigen? Zoals je weet vraagt het reinigen van een tapijt of vloerkleed om specialistische apparatuur. Dit kan je namelijk niet bereiken met een simpel sopje.

Om er voor te zorgen dat jouw vloerkleed of tapijt echt helemaal schoon is, werken wij samen met bedrijven om dit te bereiken. Je kan bij ons dan ook terecht voor twee verschillende opties die we in dit artikel nader zullen uitleggen.

Tapijt reinigen met onze complete ophaalservice

Een tapijt of vloerkleed reinigen neemt veel tijd in beslag. Wij van Dry Cleaning Ocean willen daarom het reinigingsproces zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Bij onze complete ophaalservice halen we het tapijt bij jou thuis op en nemen we het mee waarna het met professionele apparatuur tot in de vezels schoon wordt gemaakt. Voordat we aan dit schoonmaak proces beginnen doen we eerst een analyse van het kleed. Omdat ieder tapijt en vloerkleed anders is qua materiaal, zwakke plekken en kleurverloop. Aan de hand hiervan kunnen we het juiste reinigingsproces vaststellen. Zodra het kleed helemaal schoon en klaar is zullen we het weer terugbrengen naar jouw huis. Met deze service hoef je dus zo min mogelijk zelf te doen.

Zelf jouw vloerkleed reinigen

In sommige gevallen kan het handiger zijn zelf jouw vloerkleed te reinigen. In dat geval regelen wij ook de verhuur van de speciale Hagerty tapijtreiniger en de bijbehorende Hagerty Spay-Ex tapijtreinigingsmiddel. Dit is handig als je bijvoorbeeld direct jouw banken wilt schoonmaken. Deze machine sprayt de vloeistof gelijkmatig over het tapijt, om het vervolgens direct weer op te zuigen. Hierdoor kan je heel effectief een vloerkleed reinigen zonder het te beschadigen.

Wil je nu meer weten over de mogelijkheden aan tapijt reinigen die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plaats een bestelling op onze website.

WhatsApp