Kleding Verstellen en Kleding Reparatie

Iedereen heeft het wel in de kast liggen: kleding die niet goed zit of kapot is. Ritsen die kapot zijn, gaten of scheuren in kleding, kledingstukken die te lang of ruim zijn, etc. Als meester in de textielindustrie zijn wij van Dry Cleaning Ocean niet alleen ervaren in het reinigen van textiel, kledingreparatie en kleding verstellen vallen ook binnen onze expertise. Ben jij op zoek naar een professionele behandeling van jouw textiel op deze gebieden? Dan helpen wij je graag verder.

Wij repareren en verstellen kleding

Het is eigenlijk heel simpel, kleding is gemaakt om gedragen te worden. Maar als jouw favoriete broek een gat bevat, dat leuke t-shirt een scheur heeft, of die ene trui ineens heel wijd is geworden, dan kan je ze eigenlijk niet meer dragen. Toch is het zonde om ze weg te gooien, al helemaal omdat deze problemen heel goed op te lossen zijn. Wij repareren en verstellen kleding op een professionele manier waardoor het er weer als nieuw uitziet, en het ook nog eens een perfecte pasmaat heeft.

Onze services omvatten onder andere:

  • Een rits plaatsen of vervangen
  • Kledingreparatie
  • Kleding verstellen
  • Zowel het innemen als uitlijnen van kleding
  • Het plaatsen of verplaatsen van knopen

Natuurlijk zijn dit voorbeelden van de dingen die wij kunnen doen. Heb je een specifiek verzoek, dan kunnen wij dit bijna altijd perfect voltooien. Neem dus vooral eens contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Wij nemen ook gordijnen en vitrage onder handen

Naast kledingreparatie en kleding verstellen kunnen wij ook gordijnen en vitrage bewerken. Zo kunnen wij ze inkorten en op maat maken, loodveters plaatsen en beschadigingen repareren. Wij weten als geen ander dat ieder gordijn en vitrage anders is, daarom gaan we uiterst secuur te werk om er voor te zorgen dat het resultaat altijd 100% perfect is.

WhatsApp