2 Dingen die je echt zelf niet kan wassen

Tegenwoordig kan je bijna alles zelf doen, en anders valt er wel informatie over te vinden hoe je dit het beste kan doen. Dit geldt al helemaal als het gaat om wassen. Voor bijna alle soorten vuil, vlekken en andere viezigheid op textiel is er wel een truc of methode om het schoon te krijgen. Toch zijn er een aantal dingen die je echt niet zelf kan wassen. Doe je dit wel, dan loop je een grote kans dat het onherstelbaar vervormt of kapot raakt. Vaak heb je voor deze zaken speciale apparatuur nodig. Heb jij nu een aantal zaken thuis die op deze lijst staan? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Want wij kunnen deze zaken niet alleen heel goed schoonmaken, wij zijn ook nog eens een wasservice aan huis. Dat houdt in dat we de was bij jou thuis ophalen, en zodra het weer schoon en droog is weer afleveren wanneer dit jou uitkomt.

Vitrage en gordijnen wassen kan je niet zelf

Vaak vergeten mensen dat gordijnen en vitrages ook vies worden. Omdat dit vaak geleidelijk gebeurd hebben mensen het niet snel door, tot het echt heel vies is. Maar pas wel op. Vitrage en gordijnen wassen kan je niet zomaar thuis in een wasmachine doen. Doordat particuliere wasmachines op een bepaalde manier werken, bestaat er een grote kans dat de gordijnen en vitrages onherstelbaar beschadigd raken. Zo kan de machine het fijne textiel opentrekken waardoor er scheuren ontstaan. Onze wasservice aan huis maakt gebruik van specialistische apparatuur die juist deze fijne en kwetsbare was kan reinigen.

Wasservice aan huis voor pakken en kostuums

Of je nu een smoking, pak of kostuum hebt, een schone en frisse uitstraling is essentieel. Juist omdat je dit soort kledij niet iedere dag gebruikt kan het al snel wat viezer en stoffiger worden. Toch kan je dit niet gemakkelijk zelf wassen. Niet alleen worden pakken gemaakt van speciale soorten stof die eigenlijk alleen gestoomd kunnen worden, ook is het van belang dat de lijnen die erin zitten behouden blijven voor een goede pasvorm. Daarom kan je het beste een wasservice aan huis gebruiken. Dat levert niet alleen het gewenste resultaat, het neemt de zorgen van kreukelvrij transport ook geheel weg.

WhatsApp