Ga weer stralen door jouw trouwjurk te laten reinigen

Wij zijn hebben de expertise om jouw trouwjurk te reinigen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, en lees het artikel hieronder om hier meer over te leren.

Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Het is dan ook logisch dat trouwjurken worden bewaard als het mooiste aandenken. Maar zoals ieder andere vorm van textiel wordt ook deze jurk langzaam wat viezer van stof en andere bronnen. Wij van Dry Cleaning Ocean gaan graag aan de slag met jouw trouwjurk schoonmaken, zodat jij weer kan stralen.
Hoe gaat het reinigen te werk?

Wij zorgen er graag voor dat jouw trouwjurk weer helemaal als nieuw kan stralen. Om dit te bereiken letten we op iedere stap van het proces. Het begint met het ophalen van de jurk bij jou thuis. We vervoeren hem op een veilige manier om er voor te zorgen dat hij niet beschadigd zal raken. Eenmaal aangekomen bij onze professionele wasinstallaties zullen wij de jurk compleet inspecteren op vuil en beschadigingen. Iedereen die een trouwjurk heeft uitgezocht weet dat er verschrikkelijk veel modellen zijn, allen gemaakt van meerdere stoffen die vaak verschillen van jurk tot jurk. Om de puurheid van een trouwjurk te creëren worden er vaak hele delicate stoffen gebruikt, zoals kant, zijde, etc. Ook kunnen er eventueel speciale onderdelen op de jurk zitten zoals pailletten of kraaltjes.

Dit alles moet duidelijk in kaart worden gebracht worden, omdat trouwjurken meestal geen waslabel bevatten, maar wel hele specifieke wasinstructies hebben. Zodra wij dit in kaart hebben gebracht kunnen wij beginnen met de trouwjurk schoonmaken volgens het geschikte schoonmaak proces.

Zodra de jurk helemaal schoon en klaar is, zullen we hem voorzichtig terugbrengen en bij jou thuis afleveren. Je kan het trouwjurk reinigen geheel naar wens is gelukt, en vervolgens de jurk weer in volle glorie dragen.

WhatsApp