Compleet verzorgde wasservice aan huis van Dry Cleaning Ocean

Wij van Dry Cleaning Ocean snappen best dat lang niet iedereen zo gek is op de was doen zoals wij dat zijn. Daarom helpen we je graag van begin tot einde met onze wasservice aan huis. Woon in jij in de buurt van Den Haag, dan is onze wasservice Den Haag helemaal geschikt voor jou.

Wat onze wasservice aan huis precies inhoudt
Eigenlijk is het heel simpel. Wij zorgen er voor dat we echt alle taken op ons nemen. Zodra je een afspraak maakt bij ons komen we persoonlijk langs in onze speciale bedrijfswagens om jouw wasgoed op te halen in speciale zakken, zodat jouw nooit kwijt kan raken of gemixt wordt met het wasgoed van anderen.
Vervolgens sorteren we het wasgoed per soort en behandelwijze, zodat ieder stuk textiel de juiste behandeling krijgt. Een zijde blouse moet natuurlijk anders behandeld worden dan een skipak.
Zodra al jouw was schoon, fris en droog is, zullen we het weer netjes naar jou thuis brengen. Dit doen we natuurlijk wanneer het jou uitkomt, en we zorgen er voor dat de was tijdens het transport helemaal kreukelvrij is.

Hoe je een bestelling kan plaatsen

Wij zijn niet alleen meesters in de textielreiniging, ook willen we er voor zorgen dat ons bestelproces zo gemakkelijk mogelijk is. Daarom kan je heel simpel op onze website aangeven wat je gewassen wilt hebben, welke producten je nodig hebt, en wanneer dit jou het beste uitkomt.
Bestel je liever via de telefoon of heb je een speciale wens of opdracht die je liever telefonisch bespreekt? Dan kan je ons ook gewoon bellen. Dan zullen we samen kijken naar de meest passende oplossing voor jou, en jouw agenda.
Wat wij nog meer doen naast kleding wassen

Onze wasservice aan huis gaat verder dan alleen kleding. Zo kunnen wij zo goed als alle textielproducten reinigen. Denk hierbij aan lakenpakketten, gordijnen, vitrages, suède, bont, leer, bankhoezen en zelfs tapijten. Maar ook voor speciale kleding zoals pakken en trouwjurken kan je bij ons terecht. Hierbij werkt onze wasservice Den Haag volgens dezelfde proactieve principes: wij halen de was persoonlijk op en brengen het weer helemaal schoon en fris terug.

WhatsApp