Een kostuum reinigen doe je bij Dry Cleaning Ocean

Als meesters in de textielreiniging zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van het kostuum, pak en smoking. Iedere man heeft minimaal één pak nodig, maar lang niet iedere man draagt het maandelijks. Daarom verzamelen dit soort kostuums vaak snel stof in de kast. Maar zodra je een bruiloft, begrafenis, sollicitatie of sociaal evenement hebt, moet jouw pak natuurlijk wel in top conditie zijn. Wij helpen je hier graag bij en zorgen er voor dat je weer helemaal de man kan zijn. Heb je hier interesse in? Lees dan snel verder om meer te leren over onze complete service.

Kan je zelf een kostuum reinigen?

Het is eigenlijk onmogelijk om een kostuum zelf  helemaal te reinigen. Dit komt omdat kostuums, pakken, smokings, etc gemaakt worden van speciale textielen, die je niet in een wasmachine kan doen. Ook de handwas is niet geschikt voor een kostuum reinigen. In veel gevallen zorgt dit er namelijk voor dat het pak krimpt of de stof onherstelbaar gaat kreukelen en vervormen.

Daarom moet het eigenlijk altijd gereinigd worden door een professioneel bedrijf dat speciale apparatuur heeft om dit te doen. De enige vorm van vuil die je wel zelf kan reinigen op een kostuum, is lint en pluisjes. Dit kan je heel goed verwijderen met een kledingroller.

Voor alle andere zaken rondom een pak wassen of een kostuum reinigen kan je bij ons terecht.

Hoe gaan wij te werk bij het wassen van een pak?

Juist omdat er veel komt kijken bij het reinigen van een kostuum, nemen wij graag het werk uit jouw handen. Je kan op onze website een bestelling plaatsen waarna wij persoonlijk langskomen om jouw wasgoed (in dit geval het kostuum) op te komen halen. Vervolgens vervoeren wij het op een veilige manier in speciale busjes de kleren naar onze professionele werkplaats. We reinigen het pak op de beste manier en we houden hierbij rekening  met de stoffen waar het pak van gemaakt is.

Zodra het helemaal schoon en strak is zullen we het pak weer persoonlijk naar je toe brengen op een moment dat voor jou schikt. We zorgen er natuurlijk voor dat het pak geheel kreukvrij afgeleverd wordt. Want een kostuum reinigen moet correct gebeuren van begin tot het einde.

WhatsApp