Hoe wij vitrages wassen en stralend wit krijgen

Ieder huis heeft ze, vitrages. Vaak worden ze in combinatie met gordijnen gebruikt om de ramen van het huis te bekleden. Vitrages laten het licht door overdag, terwijl het toch een zekere privacy biedt. Maar juist om deze reden kunnen ze snel vies worden. Door stof of andere soorten vuil kan reine witte kleur snel vervagen, waardoor de frisse uitstraling in de kamer al snel grijs en vies wordt. Daarom is het belangrijk dat je periodiek je vitrages laat wassen. Wij van Dry Cleaning Ocean hebben in onze carrière als meester in de textielreiniging meer vitrages in handen gehad dan we kunnen tellen, dus we leggen je graag uit wat ons geheim is achter onze geweldige vitrages wassen methode.

Hoe worden vitrages gewassen?

Het is waarschijnlijk voor niemand een geheim dat vitrages redelijk kwetsbaar zijn. Het is een dunne stof die gemakkelijk beschadigd en verkreukeld kan raken. Vitrages wassen kan je dan ook niet doen in een normale wasmachine, en zelfs de handwas is niet optimaal. Daarom gebruiken wij specialistische machines om de vitrages te wassen. In de grote trommel is de kans op beschadigingen en kreuk nihil.

Na de wasbeurt persen wij de vitrages weer strak, zodat ze weer helemaal vallen zonder kreukels. Juist omdat vitrages ontkreuken en wassen zo’n delicaat proces is werken bij ons alleen de meest ervaren mensen, zodat je er zeker van kan zijn dat jouw vitrages kreukvrij en helemaal schoon weer opgehangen kunnen worden. Je plaatst bij ons een bestelling, wij halen je was op en leveren het weer helemaal schoon en zonder kreukels af.

Hoe kan je er voor zorgen dat vitrages weer wit worden?

Zodra een vitrage grijzig of vies wordt kan het erg lastig worden om het goed schoon te krijgen. De meeste oplossingen zorgen dan ook vaak voor beschadigingen aan de vitrages. Wij gebruiken bij vitrages wassen de enige echt effectieve manier om schoon te maken: wij voegen optisch wit toe aan ons waswater. Hierdoor komen de vitrages als nieuw uit onze machine.

Wil jij ook weer schone vitrages voor je raam hebben hangen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of plaats een bestelling, dan zorgen wij voor de rest.

WhatsApp